Verzenden

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland zijn € 7,65.
Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur kunnen wij meestal dezelfde dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijgt u bericht van ons. Uw pakket heeft u dan meestal de volgende (werk)dag in huis!
De pakketten worden verzonden via PostNL met Track &Trace code.

Retourneren

Het retourneren van (een deel van) de bestelling dient binnen 14 dagen te geschieden. Het artikel dient in de originele verpakking met de factuur(kopie) en ingevuld retourformulier opgestuurd te worden. Uw retourzending meld u aan via shop@newdaybags.nl. Het retourformulier vind u hier.
Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. U kunt over een vraag betreft de retourzending vooraf contact met ons opnemen via shop@newdaybags.nl. Verzendkosten voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort New Day bags het aankoopbedrag terug op uw rekening binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.
Uitzonderingen die niet onder het herroepingsrecht vallen zijn, zoals op maat gemaakte armbandjes en artikelen uit de rubriek SALE of waar duidelijk SALE is vermeld.
Oorbellen kunt u vanuit hygiënisch oogpunt niet herroepen, terugsturen of ruilen.

Voorwaarden ruilen of retourneren

Artikelen mogen niet gebruikt, gedragen of gewassen zijn.
In originele verpakking dus ook de verzenddoos of envelop waarin u het ontvangen heeft of anders een deugdelijke verpakking ter bescherming tegen beschadiging.
Artikelen moeten zijn voorzien van de originele labels en etiketten, deze mogen niet verwijderd of verplaatst zijn.
Artikelen mogen niet beschadigd zijn.
Op maat gemaakte artikelen en speciaal op uw verzoek bestelde artikelen kunt u niet retourneren (indien anders overeengekomen).
Artikelen die vanwege hygiënische aard niet geretourneerd kunnen worden zijn oorbellen.
Artikelen uit de rubriek SALE (UITVERKOOP) of waar duidelijk SALE (UITVERKOOP) bij is vermeld mogen niet geretourneerd of geruild worden.
Na ontvangst en goedkeuring van de retour gestuurde artikelen storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug van het artikel op het  IBAN nummer waarmee de bestelling is betaald.
Retouradres:
New Day bags
Veemarktstraat 51
4811ZD Breda